Nyt arrangement - Mød formanden for dommerudvalget

Dommerklubben Fløjren vil gerne ønsker jer alle sammen er godt nytår. Mange af os har allerede været i gang i søndags, hvor juledellerne blev rystet lidt.

Dommerklubben har allerede det næste arrangement planlagt. Det bliver onsdag, den 5. Februar hvor Claus Adelgaard fra HRØ's dommerudvalg er inviteret til en spændende aften.

Tilmelding her:

Https://håndbolddommerøst.dk/tilmelding-arrangementer

Vi glæder os til at se jer fra Fløjten, men ogsåen masse andre kollegaer fra de andre klubber. Det er gratis for Fløjtens medlemmer, andre betaler en beskeden pris på kr. 50,- som dækker bespisning.

VEL MØDT

Kenneth Tilsted

På vegne af Dommerklubben Fløjten

52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dommerklubben Fløjten glæder sig til at byde jer velkommen til vores vores Liga arrangement i Ringsted den 25. Oktober 2021. HUSK. Det er selvfølgelig gratis for medlemmer af Fløjten. Ønsker man at ta

Fløjten holder sin årlige generalforsamling den 12.august kl. 19:45. Se detaljer i vedhæftet fil. Bemærk der skal tilmeldes til spisning før. Dette kan ske her: https://www.xn--hndbolddommerst-hlb94a.

Så er det på tide at få styr på kondien til den nye sæson. Så her følge datoer og tidspunkter for vores løbetest: - Tirsdag den 21-7 kl. 19 med en time konditions træning i Hvidebæk Hallen (inkl. løb